З Києва на західну Україну запустили популярний поїзд

Оприлюднено маршрут та розклад

З Києва на західну Україну запустили популярний серед пасажирів поїзд. Про це повідомили в державній компанії "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

"Легендарний "Лижний експрес" повертається! Саме час планувати свої передріздвяні мандрівки, адже квитки на швидкісний Інтерсіті+ №743 сполученням Київ — Славсько відсьогодні вже у продажу!" — йдеться в повідомленні.

Рейси відправлятимуться з Києва, починаючи з 21 грудня, о 6:11, і прибуватимуть до станції Славсько о 14:00. В зворотному напрямку, зі станції Славсько, поїзд відправлятиметься о 14:30 і прибуватиме до Києва о 22:26.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з Києва запускають новий маршрут поїздів до Будапешта та Відня. За даними перевізника, з 10 грудня розпочне курсування новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень, який на станції Чоп буде "підв’язаний" під зручну пересадку на групу спальних вагонів з Києва (через Львів) саме для пересадкових пасажирів. Сполучення на Відень стане зручним і для пасажирів рейсу №367/368 Луцьк — Рівне — Чоп — Ужгород.

Читайте також, про новий графік руху поїздів з Києва на 2024 рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися