У Києві з'явилися неймовірні дерева: де їх можна побачити (Фото)

У Дарницькому районі української столиці з'явилися неймовірні дерева — йдеться про живоплоту вздовж двох вулиць

У Дарницькому районі української столиці з'явилися неймовірні дерева — йдеться про живоплот уздовж двох вулиць. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства управління зелених насаджень Дарницького району.

За словами чиновників, жива огорожа має пилопоглинаючі властивості і сприяє поліпшенню екологічного середовища. Висаджено три сорти дерну білого — листопадні, з декоративним листям восени та яскравими пагонами взимку.

Кущі використовуються також як фонова рослина і захисний "екран" від шуму автомобільних магістралей. З настанням теплих погодних умов вони стануть новою зеленою окрасою Дарницького району. Як зазначили озеленення, посадки відбуваються на численні звернення громадян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві головну ялинку України встановлять на Софійській площі. На встановлення ялинки у столиці витрачати кошти з бюджету не будуть.

Як і минулого року, новорічну красуню встановлять та прикрасять за рахунок меценатів та з дотриманням режиму обмеження електроенергії. Відповідальність за встановлення та обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов'язане з цим, покладено на ТОВ "Глобал-декор".

Ялинку у Києві планують встановити до 6 грудня. У Києві через воєнний стан масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі під час новорічних свят не буде.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися