У Києві частину міста ще триматимуть зачиненою: подробиці

Як пояснюють затримку

У Києві обмеження руху ділянкою Кільцевої дороги від Жулянського шляхопроводу до повороту в м. Вишневе продовжено до кінця грудня. Триває капітальний ремонт, що розпочався наприкінці вересня.

Про це повідомляє КК "Київавтодор". 

Таку затримку пояснюють несприятливими погодними умови та блокування вантажів на кордоні з Польщею, що призвело до затримки постачання матеріалів для виготовлення асфальтобетонної суміші, рух цією ділянкою планується відкрити наприкінці 2023 року.

У рамках зазначеного ремонту доріг дорожники впроваджують нову систему водостічної каналізації. Це покращення спрямоване на збільшення можливостей відведення води під час дощів, запобігаючи небажаному затопленню. Крім того, на всій протяжній дорожній ділянці спеціалісти розміщують мережу зовнішнього освітлення, встановлюючи стовпи з новими енергоефективними світлодіодними лампами.

Паралельно тривають роботи із влаштування щебеневої основи для подальшого асфальтування ділянки в три шари, що забезпечить зносостійкість і продовжить термін експлуатації покриття.

Оновлення Кільцевої дороги – це важливий проєкт для столиці, що комплексно з’єднає три ділянки відремонтованої дороги та забезпечить безперебійний рух транзитного транспорту в об’їзд столиці, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, що рух транспорту обмежено на двох смугах ділянки Кільцевої дороги в кожному напрямку. Також закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та з вул. Миколи Трублаїні на Кільцеву дорогу (у сторону Одеської площі).

"Коментарі" писали, що в Ірпені на території Київської області мають намір повністю змінити до невпізнання місто — архітектори розробили 20 проектів майбутнього населеного пункту.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися