У Київській області виявили стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Що відомо про засмічення території

У селищі Гостомель інспектори комунального підприємства "Муніципальна варта" виявили несанкціоноване вивезення автомобільних покришок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

За даними відомства, невідомі особи створили стихійне сміттєзвалище з використаних покришок, що є шкідливим для навколишнього середовища.

"Шановні мешканці Гостомельської громади, створення стихійних сміттєзвалищ не у спеціально визначених локаціях суворо заборонено. Будьте відповідальними, адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять", — йдеться в повідомленні Гостомельської селищної військової адміністрації.

Інспектори викликали представників поліції, склали протокол та змусили прибрати сміття з території.

Нагадаємо, триває прибирання звалищ будівельного сміття з території Гостомельської громади. Комунальники проводять роботи з розчищення та вивезення звалищ будівельного сміття, що утворилися внаслідок бойових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві потрібно демонтувати сотні незаконних малих архітектурних споруд (МАФів). Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради. Автор петиції Павло Постоєнко пропонує столичній владі демонтувати сотні незаконних МАФів у Києві для зменшення споживання електроенергії. Подробиці — за посиланням.

Дивіться також фото, як одне з озер у Києві очистили від сміття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися