В Ірпені ремонтують житло для десятків родин (ФОТО)

Як тривають ремонтні роботи

В Ірпені ремонтують багатоквартирний житловий будинок, пошкоджений внаслідок бойових дій у Київській області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Ірпінської міської ради.

За даними мерії, в Ірпені триває капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Давидчука, 42. Будинок зазнав значних пошкоджень внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну та активних бойових дій.

"До початку повномасштабного вторгнення у багатоповерхівці проживало 90 сімей. Наразі тут завершуються роботи з утеплення даху, а в квартирах – монтаж стелі, заміна ламінату та поклейка шпалер", — повідомили в Ірпінській міській раді.

Відбудова багатоквартирного будинку в Ірпені фінансується в рамках програми United24. В Ірпінській міській раді оприлюднили фото про хід ремонтних робіт.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області відбудовують заклад загальної середньої освіти №13. Про хід будівельних робіт розповіли у Київській обласній військовій адміністрації. У закладі освіти в Бабинцях, де тривають будівельні роботи, до початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навчалися 370 дітей. Зараз школу відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Під час окупації будівля навчального закладу зазнала значних пошкоджень. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили будівництво ділянки Великої кільцевої дороги. Нові ділянки Великої кільцевої дороги почали будувати з 2016 року. Фактично це є Північна об’їзна дорога столиці. Сьогодні, 5 грудня, відкрили нову частину Великої кільцевої дороги від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту. 

Дивіться відео, як прикордонники допомагають мешканцям у Чорнобильській зоні.

Джерело: https://t.me/newsimr/17244


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися