У Києві родини захисників отримали квартири: скільки видали ордерів

Скільки всього квартир закупили

Сьогодні, 7 грудня, у Києві вручили ордери на отримання квартир для 13 військових, які брали участь в Антитерористичній операції на сході України та продовжують захищати незалежність та територіальну цілісність країни.

Про це повідомили Київська міська рада. 

Місто цього року вже закупило 612 квартир для учасників бойових дій та їхніх родин на загальну суму понад 1 мільярд гривень.

Більшість із вас захищає Україну з 2014 року. Ви брали участь в АТО. І продовжуєте битися на передовій від початку повномасштабного вторгнення російських варварів. Саме ви, наші Захисники, показали, що українці – сильний народ. Ви пройшли через багато випробувань. Бачили біль, смерть і руйнування. Ви ризикуєте своїм життям, щоб Україна була вільною та незалежною державою. Наші Захисники та Захисниці віддають свої сили, здоров’я, життя за демократичне та європейське майбутнє, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 6 грудня, в День Збройних сил України, урочисто відкрили виставку, яка вшановує пам'ять Героя України Олександра Мацієвського. Цей військовий був застрелений російськими силами, коли висловив фразу "Слава Україні".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися