Траса Київ-Одеса буде перекрита на тиждень: причина

У селищі Чабани Київської області буде тимчасово обмежено рух на трасі Київ-Одеса через будівництво нової транспортної розв'язки. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Київської області.

Зазначено, що на трасі М-05 Київ-Одеса, де будують нову транспортну розв'язку, з 25 травня по 1 червня буде частково обмежено рух, а саме - закрито правий проїзд у напрямку Одеси.

Дорожники будуть виконувати роботи на ділянці км 15 +390 в районі селища Чабани Київської області. Будівництво транспортної розв'язки знаходиться на етапі влаштування буронабивних паль на естакаді за межами проїжджої частини.

Для виконання такого виду робіт на дорозі буде розміщена важка техніка. У зв'язку з проведенням робіт рух транспорту буде здійснюватися по одній смузі - на лівій частині траси в напрямку Києва.

На період тимчасового обмеження руху на дорозі встановлять попереджувальні знаки. Також через будівництво розв'язки буде частково обмежено рух на ділянці траси Київ-Чоп.

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса нещодавно відкрили рух по мосту через Хаджибейський лиман, на якому провели капітальний ремонт і розширили кількість смуг.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Брест-Литовському шосе сталося смертельне ДТП, в якому загинуло три людини.

Читайте також про відповідь Кличка на атаки Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися