Оренда квартир у Києві значно подешевшає: скільки доведеться платити

В українській столиці значно подешевшає вартість оренди квартир у Голосіївському районі

В українській столиці значно подешевшає вартість оренди квартир у Голосіївському районі — причиною стане закриття шести станцій київського метрополітену на блакитній гілці. Про це стало відомо з аналізу, опублікованого на порталі дослідження нерухомості ЛУН.

За словами експертів, прогнозується падіння попиту на оренду квартир у Голосіївському районі, проте зниження цін навряд чи буде суттєвим та довгостроковим.

У короткостроковій перспективі ті, хто зараз шукає квартиру в оренду, менше братиме до уваги цей район. Падіння попиту може призвести до зниження цін на оренду, проте навряд чи є суттєвим і надовго.

Голосіївський район – один із найбільш густонаселених у столиці, і призупинення роботи метро спричинить суттєве збільшення заторів у районі.

Після поновлення роботи метрополітену ціни відновляться.

Рух поїздів між станціями "Теремки" - "Деміївська" зупинили 8 грудня з міркувань безпеки та з урахуванням технічного стану тунелів. Відновлювальні роботи на аварійній ділянці за попередніми даними можуть тривати до шести місяців, проводити їх на поверхні.

Джерело: https://lun.ua/ru


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

11 грудня 2023, 09:52

Затопление станций метро и подтопление улиц это все следствие массовой и бесконтрольной застройки Киева и поднятием в следствии этого уровня грунтовых вод. А кто за этим стоит? Правильно! Жидовская морда и пидорас по совместительству, человек с одной извилиной кличко!

ККК

11 грудня 2023, 09:47

Рукажопая мразь кличко ничего делать не будет! Эта жидовская мразь если не может украсть пару млн то жопу со стула не поднимет. Так что на этих станциях ставим жирный крест.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися