У "Київводоканалі" зробили важливу заяву про оплату комуналки: деталі

У комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату комунальних послуг для мешканців української столиці

У комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву щодо оплати комунальних послуг для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, вже відкрито облікові бази для прийому показників лічильників, тому киян закликають не зволікати і вже зараз внести дані.

Передати показники можна будь-яким із способів: за допомогою мобільних додатків Viber та Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, за телефоном контакт-центру Київводоканалу (044) 202-02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників", записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.

Показання лічильників гарячої води також необхідно передавати, тому що вони потрібні на формування нарахувань за водовідведення.

Нагадаємо, що у Вишгороді на території Київської області значно підвищать тарифи на комунальні послуги, йдеться про подорожчання водопостачання на 27%. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Вишгорода Олексієм Момотом.

За його словами, тариф має подорожчати майже на 27%. Жителі Вишгорода платять за водопостачання та водовідведення 48 гривень за кубічний метр — тариф має зрости до 61 гривні.

Необхідність підвищити вартість тарифу Момот пояснює тим, що електропостачання також подорожчало, як і послуги Київводоканалу. Стоки від Вишгородського водоканалу приймає столичне підприємство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

12 грудня 2023, 09:42

КАК ВСЕ ДЕЛАЕТСЯ ЧЕРЕЗ ЖОПУ!!!! В ЕВРОПЕ ГРАЖДАНИН ДАЖЕ НЕ ЗНАЕТ ГДЕ ЭТИ СЧЕТЧИКИ РАСПЛОЖЕНЫ!!!! ВОДОКАНАЛ!!!! ВАМ ДЕНЬГИ НУЖНЫ, ВЫ И ХОДИТЕ И СНИМАЙТЕ ПОКАЗАНИЯ!! ТВАРИ СОВЕТСКИЕ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися