У Києві зроблять нову лінію трамвая від Троєщини до Дарницького вокзалу: подробиці

Столична влада планує провести масштабну реконструкцію трамвайної лінії з Троєщини до Дарницького залізничного вокзалу. Про це стало відомо з тендеру, який опублікували на сайті системи державних закупівель "Prozorro".

Комунальне підприємство "Київпастранс" уклало другий договір на проведення реконструкції трамвайної лінії з Троєщини на Дарницький вокзал. Вартість робіт складе 30 мільйонів гривень.

До кінця 2021 року підрядна організація зобов'язується продовжити реконструкцію контактної мережі та трамвайних колій на лінії. Загальна кошторисна вартість реконструкції трамвайної магістралі між Троєщиною і Дарницьким вокзалом становить 899 мільйонів гривень.

Договір укладено на 29,29 мільйона гривень на проведення реконструкції трамвайної лінії від вулиці Милославська до Дарницького вокзалу. До кінця 2021 року підрядник повинен виконати роботи по реконструкції контактної мережі та трамвайних колій №1 І №2, а також їх обкатку після робіт.

У міському бюджеті столиці на реконструкцію даної лінії трамвая передбачено 45,2 мільйона гривень, кінцевий термін повного завершення робіт - грудень 2024 року.

Нагадаємо, що раніше міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що через міст Патона знову можуть запустити лінію трамвая з лівого на правий берег після проведення реконструкції переправи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в "Київпастрансі" назвали причину можливого подорожчання проїзду в електричці до 79 гривень.

Читайте також про подорожчання проїзду в метро і маршрутках Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Мер Киева

26 травня 2021, 21:20

Метро уже достроили на троещине?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися