На Київщині прогнозують різку зміну погоди: прогноз синоптиків

В українській столиці та на території Київської області 14 грудня очікується різка зміна погодних умов — синоптики дали прогноз на сьогодні

В українській столиці та на території Київської області 14 грудня очікується різка зміна погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у регіоні прогнозується хмарність, а також опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Пориви південно-східного вітру досягатимуть швидкості від 7 до 12 метрів за секунду.

Температура повітря коливатиметься від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла, у Києві — від 0 до 2 градусів тепла.

Нагадаємо, що у Чорнобильській зоні відчуження на території Київської області показали неймовірне природне явище — йдеться про замерзлі тумани. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке було опубліковано прес-службою Чорнобильського заповідника на його ресурсах.

За словами екологів, ці красиві дрібнозернисті кристали - це замерзлі тумани, які замість звичних росяних крапель накривають крижаним блиском все навколо - гілки, траву, старе листя, ще не зірвані вітром павутиння.

І відразу пейзаж - зі звичного сумного пізньоосіннього - перетворюється на казковий і нереальний. Але навряд чи надовго. Навіть листопадне сонце може легко розтопити паморозову красу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися