У Києві намагалися повернути квартири, які коштують понад 25 мільйонів гривень

Прокуратура повернула столичній громаді 12 квартир

У  Києві прокуратура у судовому порядку повернула столичній громаді 12 квартир вартістю понад 25 млн гривень.
Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Так, Подільською окружною прокуратурою міста Києва здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами незаконного вибуття 14 квартир з комунальної власності територіальної громади столиці шляхом реєстрації права власності на них на підставі підроблених документів.
Задля захисту інтересів територіальної громади у 2023 році окружна прокуратура пред’явила до суду 14 позовів про витребування з незаконного володіння 14 квартир на користь територіальної громади міста, з яких 12 позовів розглянуто та задоволено.
Станом на грудень 2023 року зусиллями окружної прокуратури забезпечено реальне виконання 5 судових рішень шляхом реєстрації права власності за столичною громадою 5 квартир (загальною площею понад 191 кв.м.) вартістю понад 7 млн грн.
Ще 7 судових рішень, ухвалених за позовами окружної прокуратури стосовно 7 квартир, загальною вартістю понад 18 млн грн перебувають на виконанні.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Бюро економічної безпеки (БЕБ) України повідомило про підозру директору комунального підприємства за розтрату коштів під час модернізації чергової котельні у Білій Церкві.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися