У Київській області розпочинають дуже масштабне будівництво: деталі (Фото)

В Ірпені на території Київської області розпочинають дуже масштабне будівництво

В Ірпені на території Київської області розпочинають дуже масштабне будівництво — йдеться про капітальний ремонт багатоповерхівок на вул. Миру, 10 та Котляревського, 54а. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Олександр Маркушин.

За його словами, майже дах, що повністю вигорів, і квартири в двох під'їздах, вибиті вікна, третина балконів пошкоджена - так виглядав будинок по вулиці Котляревського, 54а після російських обстрілів.

Зусиллями волонтерів, мешканців, комунальників та Міжнародного Комітету Червоного Хреста вдалося відновити дах. Наразі будуть зроблені: ремонт вхідних груп та під'їздів; заміна пошкоджених плит перекриття; заміна вікон у квартирах та під'їздах; реконструкція та утеплення балконів; огородження на даху; пандуси.

Над ремонтом будинку по вулиці Миру 10 працюватиме той самий підрядник, що й на Котляревського. Найважливіше, що буде здійснено відновлення залізобетонних конструкцій у четвертому під'їзді, де було пошкоджено стіну.

Також буде проведено: заміну всіх комунікацій; ремонт ушкоджених перегородок; ремонт у під'їздах; реконструкція та утеплення балконів; пандуси.

Проектами передбачено повне утеплення обох будинків. Ремонтні роботи планують завершити до вересня наступного року. Перебіг ремонту контролюватиме технагляд та комісія Ірпінської міської ради.

Джерело: https://t.me/markushyn/5825


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тетяна

19 грудня 2023, 22:07

Слава Богу відбудовуємся після пуйловських дикої навали,допоможи нам стражденним в війні клятій,щоби вигнати з нашої землі кацапську наволоч,Слава вільній УКРАЇНІ і нашим захисникам допоможи Мати Божа і покривай всіх Святим своїм Омофором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися