У Києві проведуть масштабні навчання СБУ в метро: що потрібно знати

Служба Безпеки України планує проведення масштабних антитерористичних навчань на декількох об'єктів столичної підземки в Шевченківському районі Києва. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Транспортники повідомили, що антитерористичні навчання СБУ пройдуть в ніч з 27 на 28 травня в Шевченківському районі столиці на кількох об'єктах метрополітену. У навчаннях візьмуть участь співробітники підрозділу Національної поліції, Національної гвардії, ДСНС і органів державної влади.

Киян і гостей столиці закликати зберігати спокій і з розумінням ставитися до можливих обмежень і незручностей, а також належним чином реагувати на законні дії правоохоронних органів.

У метрополітені заявили, що всі заходи будуть проводитися в рамках чинного українського законодавства. Транспортники закликали громадян дотримуватися правил особистої безпеки, і в разі виявлення небезпечних предметів повідомляти в правоохоронні органи.

Нагадаємо, що в Києві можуть підвищити вартість проїзду в метрополітені. Транспортники вимагають підняти діючий тариф у 8 гривень до 21 гривні. Свої вимоги вони пояснюють збитками та заборгованостями по заробітних платах через втрати, які підземка зазнала під час жорстких карантинних обмежень навесні 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що подорожчання проїзду в метро Києва можна уникнути.

Читайте також про кардинальні зміни в маршрутках столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися