На Центральному вокзалі Києва відкриють цікаву різдвяну виставку

Є можливість погойдатися на 7-метровій гойдалці

Починаючи з 23 грудня, усіх мешканців Києва та гостей столиці запрошують відвідати різдвяну виставку під назвою "Зірка сходить", яка проходитиме на Центральному залізничному вокзалі Києва.

Про це повідомляє "Укрзалізниця".

На відвідувачів чекає:

– "Дух Різдва", де можна дізнатися про всі символи свята: ялинку, дідух, прикраси та інші атрибути, а також різдвяні кулінарні традиції країн світу.

– "Образи Різдва": п’ять історичних вертепів, унікальні музейні експонати позаминулого століття. Тут поєднаються історія та сучасність, адже завдяки віар-окулярам можна стати учасниками української зимової забави ХІХ століття “хургало”.

– "Нова радість": є можливість погойдатися на 7-метровій гойдалці, побачити сходження різдвяної зірки та отримати передбачення на наступний рік.

Виставка працюватиме з 23 грудня по 21 січня щоденно без вихідних з 10:00 до 21:00. Квитки можна придбати за посиланням. Дітям до 7 років вхід безкоштовний.

Для родин, які не можуть купити білети на виставку, "Укрзалізниця" надає можливість безкоштовного відвідування. Для цього треба залишити заявку на [email protected] з контактним номером, кількістю відвідувачів і трьома датами візиту.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у випадку підтвердження експертною оцінкою аварійного стану мосту Метро, у Києві може бути частково зупинено рух червоної гілки метрополітену.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися