На Київщину приїхав реанімобіль від акторки і співачки Барбари Стрейзанд

Американська артистка є амбасадоркою платформи UNITED24

Американська вокалістка та акторка Барбара Стрейзанд, яка є амбасадоркою фандрейзингової платформи UNITED24, пожертвувала реанімобіль для покращення медичної інфраструктури Київщини. Це автомобіль буде використаний на Вишгородській станції екстреної медичної допомоги.

Про це повідомляє Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Барбара Стрейзанд надала четвертий реанімобіль типу "С", який обладнаний засобами інтенсивної терапії для лікування та транспортування найважчих чи критичних пацієнтів. Це надходження нових автомобілів швидкої медичної допомоги дозволить Київській області покращити оперативність, мобільність та доступність медичної допомоги, що стає особливо важливим у період війни, зауважили представники обласного центру медицини катастроф.

Зокрема, у вересні 2023 року Київський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав п'ять сучасних реанімобілів у межах проєкту UNITED24. Два авто надійшли від американського астронавта Скотта Келлі, один — від американської співачки та акторки Барбари Стрейзанд. За рік до того — у вересні 2022-го — Барбара Стрейзанд стала амбасадоркою платформи UNITED24 у напрямі "Медична допомога".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві було проведено складну операцію маленькій дівчинці, яка народилася з патологією дванадцятипалої кишки та високим рівнем глюкози.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися