Кияни можуть вплинути на стратегію розвитку міста до 2027 року: як це зробити

Пропозиції можуть охоплювати різноманітні аспекти

До 1 лютого громадяни можуть подати пропозиції для актуалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2027 року

Про це повідомляє портал Києва. 

Департамент економіки та інвестицій Києва приймає пропозиції від мешканців міста до 1 лютого 2024 року для оновлення Стратегії розвитку Києва до 2025 року та продовження її дії до 2027 року. У цьому документі будуть враховані нові пріоритети розвитку столиці до 2027 року, а також стратегічні та оперативні цілі з їх досягнення та конкретні завдання. Крім того, планується включення проєктів розвитку до Плану заходів з реалізації оновленої Стратегії.

Пропозиції до Стратегії розвитку Києва можуть охоплювати різноманітні аспекти. Зокрема, це може стосуватися підвищення конкурентоспроможності економіки міста, таких як розвиток промисловості та підприємництва, удосконалення ринку праці та приваблення інвестицій. Також важливо підвищити комфорт та якість життя киян, що охоплює розвиток житлово-комунального господарства, транспортної системи та міської мобільності, покращення соціальної підтримки та медичної допомоги, збереження довкілля та організацію публічних просторів, підвищення якості надання адміністративних послуг, а також забезпечення безпеки та цивільного захисту. Окрім цього, важливим є збереження історичної спадщини та розвиток культурного потенціалу міста Києва.

Стратегію розвитку міста Києва необхідно узгодити із стратегічними цілями і пріоритетами, визначеними в оновленій Державній стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки, а також із новоприйнятими стратегічними, концептуальними та програмними державними/міськими документами, зокрема прийнятими на виконання положень Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.

Пропозиції приймає Департамент економіки та інвестицій КМДА на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Бучі готуються до початку доставки свіжих обідів з Фабрики-кухні у школи.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися