Важливий соціальний проєкт готують до запуску у Київській області

Як працюватиме система харчування у школах

У Бучі готуються до початку доставки свіжих обідів з Фабрики-кухні у школи. Про це розповів Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

За його словами, доставка свіжих обідів з Фабрики-кухні у школи розпочнеться у січні-лютому. Наразі буде проводитися тестовий режим — тренінги персоналу для злагодженої роботи та узгодження мереж постачання.

"Система логістики продумана наперед: у водіїв буде до двох годин часу, щоб доставити харчування в навчальні заклади. Щойно приготовлена їжа, буде поміщатися в апарати та шоковим охолодженням досягати температури плюс три градуси. Далі — в термобоксах до шкіл", — розповів Федорук.

Бучанський міський голова зазначив, що працювати на виробництві будуть до сотні людей. Це в переважній більшості — працівники їдальнь у школах громади, які вже мають відповідний досвід і точно знають як смачно готувати.

Перший операційний рік зголосився профінансувати The Howard G. Buffett Foundation. Надалі ж операційними процесами буде опікуватися компанія "Продсервіс".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почне роботу виставка-ярмарок "Різдвяний вернісаж у Ботанічному саду", де збиратимуть гроші на Збройні сили України. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. Відвідувачам пропонують цікаву розважальну програму з фотосесіями, майстер-класами та іншими заходами.

Тим часом ВДНГ презентував виставку льодових скульптур, створених за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена “Снігова королева”. На створення 15 приголомшливих льодових скульптур та композицій майстри витратили 100 тон льоду. На відвідувачів чекають магічна гра світла та музики. Фото локації дивіться за посиланням.

Читайте також, куди піти з дитиною у Києві під час різдвяних та новорічних свят.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися