У Києві скоро закінчать будівництво Дарницького моста: подробиці

У Києві оголосили тендер на закінчення робіт з будівництва Дарницького мосту через Дніпро відомого також як "міст Кирпи". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомили міністр інфраструктури України Олександр Кубрак.

За його словами, вчора було оголошено тендер на будівництво Дарницького моста, який завершить відомий київський довгобуд. Терміни міністр не назвав. Він зазначив, що минулого року в рамках проекту "Велике будівництво" було розпочато масштабний процес завершенням довгобуд по всій Україні.

Кубрак заявив, що десятки мостів та дорожніх проектів, які роками тільки забирали гроші платників податків, нарешті стали національними активами і повернутими інвестиціями.

Чиновник сказав, що Дарницький міст 10 років перебував у замороженому стані, він зазначив, що довгобуди в Україні виникають через системну корупцію і небажання, а також нездатність взаємодіяти між собою різним органам влади.

Міністр підкреслив, що першочерговим завданням є отримання якісного результату без зайвих ризиків, тому вони обов'язково будуть залучати до будівництва об'єкта належний технічний огляд.

Нагадаємо, що сучасний Дарницький міст було зведено в період між 2004-2012 роками на південь від Дарницького залізничного моста. Нова переправа є комбінованим залізнично-автомобільний міст.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на наступному тижні оголосять новий тариф на проїзд в метро.

Читайте також, як можна уникнути подорожчання проїзду в метро Києва.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

28 травня 2021, 10:21

"был начат масштабный процесс завершениям долгострой по всей Украине." на каком это языке?

Елена

28 травня 2021, 10:20

"был начат масштабный процесс завершениям долгострой по всей Украине."

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися