Прорив труби біля Ocean Plaza в Києві: коли усунуть аварію (Фото)

Столична влада розповіла про терміни завершення робіт по ліквідації комунальної аварії з проривом труби на вулиці Антоновича біля ТРЦ Ocean Plaza. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що на місці пошкодженої магістральної тепломережі на вулиці Антоновича проведуть заміну 100 метрів трубопроводу. Співробітники комунального підприємства "Київтеплоенерго" проводять ремонтні роботи по усуненню пошкодження магістральної тепломережі.

На місці прориву труби проведені земляні роботи, визначено точне місце пошкодженого трубопроводу і виконана діагностика тепломережі. У ліквідації пошкоджень задіяно понад 25 співробітників аварійних бригад і 14 одиниць спеціальної техніки.

Роботи триватимуть близько доби, комунальники планують замінити 100 метрів трубопроводу. На час проведення робіт на вулиці Антоновича буде тимчасово обмежено рух транспорту.

Нагадаємо, що прорив труби на Антоновича, 176 стався 27 травня під час гідравлічних випробувань. Аварійна бригада комунальників, яка знаходилася недалеко від місця подій оперативно локалізувала викид води і відразу розпочала ремонтні роботи.

Пошкоджений трубопровід діаметром більш ніж 1000 мм був введений в експлуатацію в 1987 рік. Зазначив, що у 2020 і в 2019 році на цьому ж місці вже траплялися прориви цієї труби, які тягли за собою провал асфальту.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що подорожчання проїзду в метро можна уникнути.

Читайте також про масштабні навчання СБУ в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

28 травня 2021, 10:49

Отметил, что в 2020 и в 2019 года на этом же месте уже случались прорывы этой трубы, которые влекли за собой провал асфальта. я видел в 2020 это так надо делать хорошо а то через год тоже самое и не 100 метров надо менять а больше а то в следующем году всё по новой

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися