У "Київводоканалі" зробили важливу заяву про оплату рахунків: деталі

У комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату рахунків - йдеться про реструктуризацію боргів за послуги

У комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату рахунків - йдеться про реструктуризацію боргів за послуги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, мешканці української столиці, які мають заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення, можуть їх реструктуризувати, розбивши на посильні щомісячні платежі на зручний для вас термін", – зазначили в компанії.

Отже, якщо ви хочете укласти договір про розстрочення боргу, потрібно: про браття за адресою: вул. Електротехнічна, 16, н аписати електронною поштою [email protected] та ставити звернення до Уайбера за номерами 067-443-70-89 або 067-443-70-71.

Для реструктуризації знадобляться такі документи: паспорт власника/всіх співвласників житла, картка платника податків власника/всіх співвласників житла, документ, що підтверджує право власності на житло, виписка з державного реєстру речових прав на нерухоме майно , для неприватизованих на житлове приміщення.

Кияни закликали позбутися боргів цього року, щоб бути з водою наступного.

Загалом кияни заборгували за послуги водопостачання та водовідведення понад 800 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олексій

21 грудня 2023, 10:16

Отже, якщо ви хочете укласти договір про розстрочення боргу, потрібно: про браття за адресою: вул. Електротехнічна, 16, н аписати електронною поштою [email protected] та ставити звернення до Уайбера за номерами 067-443-70-89 або 067-443-70-71. Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/22271-u-kiivvodokanali-zrobili-vazhlivu-zayavu-pro-oplatu-rahunkiv-detali.html © Comments.ua Хто небудь у вашій конторі здатен перекласти цю маячню на нормальну українську мову?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися