У Київській області видаватимуть безкоштовні речі та продукти: деталі

В Ірпінській громаді на території Київської області будуть видавати безкоштовні продукти та речі

В Ірпінській громаді на території Київської області 21 та 22 грудня будуть видавати безкоштовні продукти та речі — йдеться про благодійну допомогу. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Ірпінської міської ради.

За словами чиновників, видача допомоги пройде у селищі Михайлівка-Рубежівка. Видача допомоги у вигляді побутових речей (матраци, подушки, ковдри, кухонні набори, гігієнічні набори тощо) проходитиме з 10:00 до 16:00 у приміщенні Михайлівсько-Рубежівського старостата.

Отримати допомогу можуть такі верстви населення: сім'ї військовослужбовців (всіх категорій); багатодітні сім'ї; сім'ї, у складі яких є діти з інвалідністю віком до 18 років; самотні матері, які виховують дітей віком до 15 років. Для отримання цієї допомоги із собою необхідно мати такі документи: паспорт; ІПН; документ, що підтверджує належність до вищезазначених категорій.

Нагадаємо, що в Макарові на території Київської області можна отримати грошову допомогу — йдеться про компенсацію за пошкоджене чи зруйноване під час російської агресії майно. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого Макарівським головою Вадимом Токарем.

За його словами, узгоджено 857 заявок на загальну суму 72,8 мільйона гривень за пошкоджене майно. Також сформовано 119 житлових сертифікатів за знищене житло на 317 мільйонів гривень. Робота комісій продовжується, прийом заявок від жителів Макарівської громади продовжується.

Джерело: https://t.me/newsimr/17855


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися