Рідкісні види риб та рослин можна безкоштовно побачити у Києві

Де так коли відбудуться екскурсії

Київський міський Будинок природи запрошує на День відкритих дверей "Історія екопросвіти столиці". Про це повідомляє Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації, передають"Коментарі".

За даними відомства, безкоштовні екскурсії відбудуться у п’ятницю, 22 грудня, з нагоди 60-річчя відкриття Будинку природи у Києві. На базі Будинку природи працює найстаріша в Києві виставка тропічних прісноводних риб та рослин.

"Для гостей о 15:00 запланована аудіоекскурсія та відеопрезентація про життя Будинку природи. Також відбудеться тематична прогулянка акваріумним залом. Місія екоцентру полягає у веденні просвітницької та виховної природоохоронної роботи, популяризації охорони довкілля, раціонального використання ресурсів і реалізації інтересів киян та гостей міста", — розповіли в Управлінні туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.

Будинок природи розташований по вул. Рогнідинська, 3, станція метро "Палац спорту" (вхід з двору). Графік роботи: 11:00-17:00. Вхід безкоштовний впродовж усього дня 22 грудня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національний комплекс "Експоцентр України" (ВДНГ) презентував виставку льодових скульптур, створених за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена “Снігова королева”. На створення 15 приголомшливих льодових скульптур та композицій майстри витратили 100 тон льоду. На відвідувачів чекають магічна гра світла та музики. Фото локації дивіться за посиланням.

Нагадаємо, у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. Відвідувачам пропонують цікаву розважальну програму.

Читайте також, куди піти з дитиною у Києві під час різдвяних та новорічних свят.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися