У Києві почали масово вакцинувати від коронавірусу: подробиці

У Києві почали масово вакцинувати від коронавірусу усіх бажаючих громадян, які записалися на щеплення через додаток "Дiя".

Процес вакцинації проходить у Міжнародному виставковому центрі біля станції метрополітену "Лівобережна". Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник на своїй сторінці в Facebook.

За словами чиновника, в столичному центрі вакцинації на базі Міжнародного виставкового центру за минулі вихідні вакцинували від коронавірусу 3467 чоловік. Тільки в неділю щепили 2072 людини. Поворозник зазначив, що цього дня була величезна кількість бажаючих зробити щеплення.

Він заявив, що така готовність вакцинуватися серед киян дає надію на те, що при наявності вакцин ми зможемо перемогти пандемію в країні і світі загалом.

Також він подякував за організацію процесу медичним працівникам, студентам-медикам, керівництву МВС і працівникам Держпродпотребслужби, Департаменту охорони здоров'я КМДА.

Нагадаємо, що зробити щеплення вакциною від коронавірусу в Києві можуть усі бажаючі, які записалися на щеплення через додаток "Дiя". Пункт вакцинації обладнаний на базі Міжнародного виставкового центру і працює тільки по вихідних.

У МВЦ використовують китайську вакцину CoronaVac, яку нещодавно завезли на територію України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві скоро закінчать будівництво Дарницького мосту через Дніпро.

Читайте також, чому Зеленський почав атаку на мера Києва Кличка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися