Київський зоопарк показав врятованих з Донбасу екзотичних кішок (ФОТО)

Як виглядають дикі тварини після реабілітації

У Київському зоопарку врятували сервалів, яких привезли з зони бойових дій зоозахисники. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

"Група з чотирьох сервалів опинилась в самому центрі війни – м. Курахове, що біля Мар’янки на Донеччині. Завдяки героїчним зусиллям зооактивістів тварин було вивезено з-під обстрілів та передано до Київзоо. Тварини були у жахливому стані: хворі, виснажені та у стані важкого стресу. Наші ветеринари та зоологи негайно взялись до невідкладних заходів з лікування та відновлення", – розповіли у Київському зоопарку.

Через два місяці перша пара сервалів перейшла до наступного етапу реабілітації та соціалізації вже у власному вольєрі. Для комфорту Осіріса та Сехмет створили африканське дерево з лазалками та кігтеточкоми, гамачки та затишний лофт для відпочинку, фонтанчик для бадьорості, три види ґрунтів та кам’яну скелю для прогулянок та стрибків і купу різноманітних іграшок та подушок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, врятували рідкісну дику кішку. Врятована дика лісова кішка з Вінницької області з приватного утримання. Її одразу передали до Київського зоопарку, де вона вже пройшла обстеження та вакцинацію.

Дивіться також фото дивовижно гарних диких птахів на озерах Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися