Погода у Києві та Київській області сильно зміниться

Який прогноз дали синоптики

У Києві та Київській області у найближчі дні кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

У Києві та Київській області синоптики прогнозують в суботу, 23 грудня, хмарну погоду, невеликий мокрий сніг та місцями на дорогах ожеледицю. У столиці протягом доби температура повітря буде близько нуля. У Київській області вночі та вдень — від трьох градусів морозу до двох градусів тепла. Вітер західний зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у суботу та неділю, 23 та 24 грудня, в Україні очікується невелике похолодання. Вітер буде західних напрямків, рвучкий, часом до сильного.

"У Києві найближчими днями часом невеликий мокрий сніг з переходом 25 грудня у дощ. Температура повітря знизиться, на Різдво у денні години підвищиться", — зробила прогноз Діденко.

Наступний тиждень, аж до Нового року, буде в Україні теплим, весняним, та без істотних опадів, додала метеоролог.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, врятували рідкісну дику кішку. Врятована дика лісова кішка з Вінницької області з приватного утримання. Її одразу передали до Київського зоопарку, де вона вже пройшла обстеження та вакцинацію.

Дивіться також фото дивовижно гарних диких птахів на озерах Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися