На дитячій залізниці у Києві стартував зимовий сезон (ФОТО)

Подробиці, розклад та ціна квитків

У Києві до різдвяно-новорічних свят стартував зимовий сезон руху поїздів на дитячій залізниці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, усіх відвідувачів чекала незабутня подорож, наповнена радістю дітей-пасажирів та серйозним підходом юних залізничників до своєї важливої справи. Поїзди курсуватимуть з Сирецького парку у Києві до 29 січня 2024 року щосуботи з 10:30 до 18:50. Під час шкільних канікул — четвер-неділя з 11:10 до 17:10.

Вартість квитків на поїзд Київської дитячої залізниці:

·       загальний вагон: дорослий — 100 грн, дитячий — 50 грн;.

·       ретровагон: дорослий — 120 грн, дитячий — 60 грн;

·       вагон класу люкс: дорослий — 150 грн, дитячий — 100 грн.

Додатково: відвідування Музею історії Південно-Західної залізниці — 50 грн; відвідування виставки вузькоколійної залізничної ретро-техніки — 50 грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

Нагадаємо, у Києві відкрились ялинкові ярмарки. Ялинкові ярмарки у столиці працюватимуть традиційно до 31 грудня. Купити новорічну красуню можна у кількох районах Києва. 

Читайте також, що у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. 


Читайте также