В центрі столиці прикордонники виконали "Щедрик" (ВІДЕО)

Твору Леонтовича понад 100 років

Просто неба в центрі столиці прикордонники виконали відому на весь світ композицію Миколи Леонтовича – "Щедрик".

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Заспівав легендарні слова щедрівки колишній викладач музичного мистецтва, а зараз охоронець кордону – Олексій. Повномасштабне вторгнення чоловік зустрів у себе вдома, на Черкащині. Відразу пішов до військкомату, проте його взяли не одразу, через шалений потік тих, хто бажав потрапити до війська.

Через деякий час Олексій потрапляє на службу до Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ". Спочатку прикордонник у складі зведеного загону тримав оборону на Сумщині, згодом на Донеччині. Рік тому, саме в цей час, в ході чергового обстрілу ворогом, Олексій отримує звістку про народження другої дитини.

Музичний супровід на гітарі здійснила прикордонниця Марія. У прикордонному відомстві дівчина майже пʼять років. До повномасштабного вторгнення вона здійснювала перевірку документів у найбільшому летовищі країни – Борисполі. Нині Марія проходить службу в столиці, а також посилює пункти пропуску на західному кордоні.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві стартував унікальний фестиваль світового масштабу, що має оригінальний дизайн-контент та сюжетну історію про паралельний світ, провідником в який є магічна лампа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися