У Києві закрили лінію борщагівсього трамвая: як тепер дістатися до вокзалу

Столична влада відсьогодні тимчасово закрила лінію борщагівського швидкісного трамвая на ділянці від вулиці Гната Юри до вулиці Старовокзальна. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що причиною закриття трамвайної лінії став капітальний ремонт вулиці Борщагівська в Солом'янському районі столиці. С2 червня по 15 серпня буде закрито рух трамвая від станції "Старовокзальна" до станції "Грана Юри".

У департаменті транспортної інфраструктури КМДА повідомили, що на вулиці Борщагівській планують облаштувати гідроізоляцію мостового переходу в межах трамвайного полотна і посадкової платформи.

На період закриття трам КП "Київпастранс" організовує додаткові маршрути. Зокрема, трамвайний маршрут №2, який курсує від проспекту Академіка Корольова до проспекту Леся Курбаса.

Також транспортники запустять додатковий автобусний маршрут №1-Т, який буде курсує від Михайлівської Борщагівки до вулиці Старовокзальної і маршрут автобуса №3-Т, який курсуватиме від Кільцевої дороги до вулиці Старовокзальної.

Замовником робіт з капітального ремонту на вулиці Борщагівська є комунальна корпорація "Київавтодор", яка повинна забезпечити нормальний рух транспорту та доступність для пішоходів на ввіреній ділянці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що варто приготуватися до зростання цін на проїзд в Києві.

Читайте також про будівництво нової окружної дороги Києва американцями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися