У Києві розгорнули блокпости та посилили заходи безпеки (ФОТО)

Що потрібно знати киянам та гостям столиці

У Києві стартували безпекові навчання силових структур для підвищення рівня навичок, взаємодії та боєздатності для забезпечення оборони столиці. Про це розповів начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко, передають "Коментарі".

За його словами, безпекові навчання у Києві стартували 25 грудня та триватимуть до 28 грудня. Навчання проводять задля удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії силовиків та військових для забезпечення громадської безпеки у випадку загострення ситуації.

"Ці навчання передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень. За умовами, відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, елементів захисту блокпосту, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи", — розповів Попко.

Начальник Київської міської військової адміністрації наголосив, що війна не закінчилася та загрози для столиці і її мешканців досі існують.

"Якщо Київ з кожен місяцем стає все більш безпечним – то це заслуга усіх структур, сил і відомств, які щоденно працюють задля вашої захисту! Такі тренування потрібно проводити системно, а за результатами штатного аналізу, після тренувань, виявляти недоліки, виправити помилки і ще краще готуватися до виконання важливого завдання – захисту Києва та його мешканців від потенційних загроз", — заявив керівник КМВА.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на півночі України у прикордонних регіонах посилюють оборону та охорону кордону з Білоруссю. Щоденно тривають роботи зі зведення інженерних та фортифікаційних споруд. Прикордонники облаштовують окопи, укриття, вогневі позиції, а також встановлюють загороджувальний паркан з колючим дротом. До укріплення державного кордону долучаються й місцеві жителі прикордонних областей. Як триває робота вздовж всієї лінії українсько-білоруського кордону — дивіться відео.

Читайте також, що відомо про майно та доходи голови Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3943


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

26 грудня 2023, 14:30

"Навчання", ага

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися