Прикордонники показали укріплення кордону з Білоруссю (ВІДЕО)

На допомогу приходять місцеві мешканці

На півночі України у прикордонних регіонах посилюють оборону та охорону кордону з Білоруссю. Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передають "Коментарі".

За його словами, на кордоні з Білоруссю щоденно тривають роботи зі зведення інженерних та фортифікаційних споруд. Прикордонники облаштовують окопи, укриття, вогневі позиції, а також встановлюють загороджувальний паркан з колючим дротом.

До укріплення державного кордону добровільно долучаються й місцеві жителі прикордонних областей. Робота йде інтенсивно вздовж всієї лінії українсько-білоруського кордону.

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що на білоруському прикордонні нині спокійно, але у будь-який момент ситуація може змінитися і українські воїни мають бути готовими дати гідну відсіч окупантам.

"У Північній операційній зоні на кожному напрямку командувачі, незважаючи на відсутність бойових дій, не сидять склавши рук. Ми розвиваємо систему оборонних рубежів, постійно тренуємо війська, підтримуємо їхню навченість, тим самим даючи зрозуміти потенційному противнику, що в разі вторгнення він не матиме шансів на успіх", – зазначив Наєв.

Тренування проводяться під керівництвом досвідчених інструкторів та безпосередніх командирів.

Читайте також, що під Києвом внаслідок вибуху загинув помічник головнокомандуючого ЗСУ.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися