Під Києвом внаслідок вибуху загинув помічник головнокомандуючого ЗСУ

Що відомо про трагедію від правоохоронців та Валерія Залужного

Правоохоронці документують наслідки необережного поводження з боєприпасами, внаслідок якого у селі Чайки, що під Києвом, загинув військовослужбовець. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України.

У відомстві не називають особу загиблого. Однак відомо, що під Києвом внаслідок вибуху гранати загинув помічник головнокомандуючого Збройних сил України Валерія Залужного Геннадій Частяков. Це підтвердив Залужний.

"Внаслідок підриву гранати загинув 39-річний військовослужбовець. Його 13-річного сина важко травмовано. Хлопець перебуває під наглядом лікарів. Поліція працює на місці події", — йдеться в повідомленні Національної поліції України.

За фактом загибелі військового та незаконного поводження з боєприпасами розпочали кримінальне провадження.

Головнокомандуючий ЗСУ Валерій Залужний прокоментував загибель свого помічника:

"Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто. Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков. В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині… З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним силам України і боротьбі з російською агресією".

Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області на залізниці сталася смертельна ДТП. Під електропотяг потрапив 19-річний хлопець. ДТП сталася на залізничній станції "Бобрик". Хлопця збив пасажирський потяг сполученням Київ-Ніжин. Від отриманих травм уродженець Фастівського району Київської області загинув на місці.

Ще одна смертельна ДТП на залізниці сталася у Бучанському районі Київської області. У Бучі електричка на смерть збила підлітка. Під електропотяг потрапила 15-річна дівчина. ДТП сталася поблизу станції "Лісова Буча". 

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися