У Києві на два місяці перекрили Окружну дорогу: подробиці

У столиці тимчасово обмежили рух на ділянці Кільцевої дороги через проведення робіт з капітального ремонту магістралі. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації та КК "Київавтодор".

Комунальники повідомили, що обмеження руху діятиме с 2 червня до 31 липня на ділянці Окружний від вулиці Луценко до вулиці Садової. Рух транспорту на даній ділянці буде частково обмежено.

Нині в столиці проводять масштабний капітальний ремонт Окружної дороги. В цілому комунальники планують оновити ділянку від вулиці Одеська до вулиці Ватутіна (Жуляни). На цей момент дорожники проводять ремонтні дороги від площі Одеської до вулиці Луценко.

З 2 червня дорожники починають роботи ще на одній ділянці Кільцевої дороги - від вулиці Луценко до вулиці Садова (Жуляни). Під час проведення робіт рух транспорту буде обмежено.

Нагадаємо, що 12 серпня 2020 року заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко і нинішній міністр інфраструктури Олександр Кубрак повідомили про те, що нова київська окружна дорога матиме протяжність в 150 кілометрів.

Вона повинна буде перейняти 70% вантажного трафіку, який сьогодні йде транзитом через Київ. Вартість проекту повинна скласти 85 мільярдів гривень, а реалізація запланована на 2025 рік.

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса недавно відкрили рух по мосту через Хаджибейський лиман, на якому провели капітальний ремонт і розширили кількість смуг.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Брест-Литовському шосе сталася смертельна ДТП, в якому загинуло троє людей.

Читайте також про відповідь Кличко на атаки Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися