У Києві скоро почнуть будувати нову окружну протяжністю 150 кілометрів: терміни

Заступник глави Офісу Президента України Кирило Тимошенко розповів про те, коли планується старт будівництва нової окружної дороги Києва, яка буде мати протяжність в 150 кілометрів. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Інтерфакс-Україна".

За його словами, вже закінчується проектування нової об'їзної дороги Києва. Він зазначив, що в Офісі Президента хочуть, щоб це дійсно була хороша окружна, а не просто ділянка дороги. Тимошенко запевнив, що будівництво перших частин нової Київської обхідної дороги почнеться вже у 2021 році.

Довідка: у 2020 році Кирило Тимошенко і нинішній міністр інфраструктури України Олександр Кубрак презентували проект нової об'їзної дороги Києва. План передбачає створення Київської обхідної дороги так званим півкільцем, яка матиме загальну довжину майже 150 кілометрів.

Магістраль повинна буде з'єднати траси Київ-Ковель, Київ-Чоп, Київ-Одеса, Київ-Знам'янка, Бориспіль-Маріуполь, Київ-Харків і Київ-Чернігів. Також будівельники зведуть новий міст через Дніпро з підходами протяжністю понад 25 кілометрів. Будівництво першої ділянки почнуть вже у 2021 році.

Нова Київська обхідна дорога з'єднає між собою найбільші міста Київської області, а саме - Ірпінь, Васильків, Обухів, Ворзель, Бориспіль і Бровари. Також водіям не доведеться їхати на лівий берег Києва з правого через центр міста.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дачница

2 червня 2021, 23:31

Вот лоси уже побежали в Ворзеле и один пострадал, никто не думает какой ущерб природе и животным наносят-по живому рубают гектары заповедных лесов!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися