У Києві на Троєщині перекрили рух перед Північним мостом: подробиці

Столична влада тимчасово обмежує рух на одному з дорожніх ділянок Троєщини перед Північним мостом через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Комунальники повідомили, що до 20 червня на шляхопроводі на перетині вулиці Оноре Де Бальзака та проспекту Романа Шухевича буде частково обмежено рух транспорту. Причиною перекриття стало початок нового етапу робіт по ремонту деформаційних швів на шляхопроводі.

Співробітники комунального підприємства "Київавтопутьміст" проводитимуть роботи по оновленню двох деформаційних швів на шляхопроводі. На час ремонтних робіт рух буде частково обмежено.

Комунальники вибачилися за заподіяні незручності під час проведення робіт.

Нагадаємо, що в Києві вже у 2021 році почнуть будівництво нової окружної дороги,  протяжністю  150 кілометрів. План передбачає створення Київської обхідної дороги так званим півкільцем.

Магістраль має  з'єднати траси Київ-Ковель, Київ-Чоп, Київ-Одеса, Київ-Знам'янка, Бориспіль-Маріуполь, Київ-Харків і Київ-Чернігів. Також будівельники зведуть новий міст через Дніпро з підходами протяжністю понад 25 кілометрів. Будівництво першої ділянки почнуть вже у 2021 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися