У Києві шалений борг за електроенергію

За останній час спостерігається погіршення платіжної дисципліни

У Києві понад 1 мільйон користувачів електроенергії затримують оплату рахунків за світло. На 1 грудня 2023 року загальна сума заборгованості за електроенергію в столиці склала 1 мільярд гривень.

Про це інформує енергопостачальна компанія YASNO.

В компанії відзначають, що за останній час спостерігається погіршення платіжної дисципліни серед населення. Особливо у столиці помітно, що 130 тисяч домогосподарств не сплачують за електроенергію протягом більше ніж 3 місяці. З цієї кількості приблизно 100 тисяч абонентів щомісяця споживають менше ніж 250 кВт/год електроенергії. Крім того, більше ніж 7 тисяч клієнтів компанії YASNO не виконують оплату рахунків за електрику, при цьому споживають понад 500 кВт/год на місяць.

Енергетики наголошують, що нестабільна оплата рахунків за світло гальмує процес відновлення енергоінфраструктури, пошкодженої російськими обстрілами.

У подальшому боржники взагалі можуть залишитися без електропостачання, коли буде скасована заборона на відключення клієнтів. До переліку справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року, додайте пункт "розрахуватися за світло". Тоді 2024-й ви розпочнете без боргів та зайвих клопотів", — зауважив гендиректор YASNO Сергій Коваленко.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в українській столиці у 2024 році планують збудувати 17 масштабних дорожніх об'єктів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

28 грудня 2023, 16:22

Закройте эту прокладку "Ясно", кому она нужна ? А этого вроде Коваленко надо просто отправить на фронт вместе с мордой уркой ринатом ахметовым !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися