У центрі Києва до кінця червня перекриють рух: подробиці

У центрі столиці тимчасово обмежать рух на вулицях Костьольна і Трьохсвятительська через проведення робіт по середньому ремонту дорожнього покриття. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Дорожники повідомили, що на вищезазначених вулицях в історичному центрі столиці буде частково обмежено рух транспорту з 5 по 27 червня. Комунальники розпочнуть роботи по середньому ремонту дорожнього покриття на вулиці Костьольна, яку будуть оновлювати від вулиці Михайлівській до будинку №8.

Також роботи по середньому ремонту дороги стартують на сусідній вулиці Трьохсвятительська, де будуть оновлювати покриття від вулиці Костьольна до будинку №11. Роботи планують виконувати комплексно, щоб двічі не обмежувати рух. Під час ремонту рух буде обмежуватися частково.

Нагадаємо, що в Києві вже у 2021 році почнуть будівництво нової окружної дороги, протяжністю 150 кілометрів. План передбачає створення Київської обхідної дороги так званим півкільцем.

Магістраль має  з'єднати траси Київ-Ковель, Київ-Чоп, Київ-Одеса, Київ-Знам'янка, Бориспіль-Маріуполь, Київ-Харків і Київ-Чернігів. Також будівельники зведуть новий міст через Дніпро з підходами протяжністю понад 25 кілометрів. Будівництво першої ділянки почнуть вже у 2021 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися