У Києві планують збудувати тунель на лівий берег: де він пройде

В українській столиці планують збудувати тунель на лівий берег

В українській столиці планують побудувати тунель на лівий берег — підрядні компанії готуються здійснити прокол у насипі залізниці між Русанівськими Садами та Райдужним масивом, щоб пустити рух транспорту з Подільського мостового переходу у напрямку вулиці Оноре де Бальзака. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник у інтерв'ю ЕП.

За його словами, у пасову дорогу з естакади мостового переходу виходитиме в новий тунель під залізничним полотном Київського вузла, яким їздить Kyiv City Express.

Міська влада обіцяє влаштувати транспортний хаб біля зупинки трамвая "Троєщина-2".

Це дозволить повідомити громадським транспортом Поділ з Троєщиною та Вигурівщиною альтернативним маршрутом. У разі будівництва нової дороги вздовж трамвайних колій до проспекту Романа Шухевича сполучення між Подолом та Троєщиною буде прямим без необхідності пересадки на трамвай.

Як зазначає видання, чинним проектом будівництва Подільського мостового переходу передбачено будівництво естакади через залізницю.

Ці роботи мали бути виконані ще 2020 року. Компанія-генпідрядник "Еко-буд-трейд", що належить колишньому соратнику Леоніду Черновецькому Денису Комарницькому, не змогла збудувати естакаду навіть із затримкою три роки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрій

29 грудня 2023, 18:30

ЗНАЙОМТЕСЬ З МОЄЮ РЕЛІГІЙНОЮ КОНЦЕПЦІЄЮ: КНИГА ЖИТТЯ, КНИГА ПЕРША - «АТЛАНТИДА НА БЕРЕГАХ ДНІПРА», КНИГА ДРУГА «СВІДЧЕННЯ МЕСІЇ ЦАРА СКІФСЬКОГО ОТЦЯ АНДРІЯ» (ВІДЕО) https://youtu.be/PCDpBf5-vYo?si=J6fJRpMuUgwUFpOu

Петр

29 грудня 2023, 16:07

Еще один обект для отмывания бабок. Лучше мост достройтею .

Александр

29 грудня 2023, 16:03

Вы мост строите 30 лет клоуны

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися