Поліцейські відзначили сміливого киянина, який сів у палаючий автомобіль

Чоловік отримав опіки, проте врятував інші автомобілі від пожежі

Столичні поліцейські відзначили сміливого киянина, який сів у палаючий автомобіль і врятував від загоряння сусідні машини.

Про це повідомляє поліція Києва. 

Поліцейські відвідали чоловіка, який мешкає у Святошинському районі столиці та відзначили сміливця подякою й вручили іменний годинник.

29 грудня, під час ракетної атаки уламки впали на паркувальний майданчик у Святошинському районі столиці, від чого загорілось декілька автівок. Власник однієї з них не розгубився та сів у палаючий автомобіль і відігнав його від інших автомобілів. Чоловік отримав опіки, проте врятував інші автомобілі від пожежі.

Сміливий вчинок киянина не залишився без уваги. Представники Святошинського управління поліції завітали до нього та вручили подяку від начальника поліції Києва й подарували іменний годинник.

Пишаємося сміливістю наших українців. Людей, які переймаються один- одним перемогти неможливо, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва після ракетних обстрілів тривають пошуково-рятувальні роботи. За даними відомства, станом на ранок 31 грудня, у Шевченківському районі Києва рятувальники деблокували з-під завалів 19 людей, які загинули під час ракетної атаки російських окупантів 29 грудня.


Читайте также