У Києві після ракетних обстрілів тривають пошуково-рятувальні роботи

Кількість загиблих зросла

У Шевченківському районі Києва після ракетних обстрілів тривають пошуково-рятувальні роботи. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, станом на ранок 31 грудня, у Шевченківському районі Києва рятувальники деблокували з-під завалів 19 людей, які загинули під час ракетної атаки російських окупантів 29 грудня. Вісім людей врятовано, 30 людей постраждали.

"Переміщено та вивезено 1400 м куб зруйнованих будівельних конструкцій, від початку робіт – 1765 м куб. Аварійно-рятувальні роботи тривають в цілодобовому режимі. Залучено 91 рятувальника, 34 одиниці техніки та кінологічний розрахунок ДСНС", — йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування, загиблі та потерпілі.  

Читайте також, що у Києві та Київській області посилили заходи безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися