Київську область знову атакували "шахеди": що відомо

Жителів регіону закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Уночі 31 грудня Росія здійснила атаку на Київську область за допомогою ударних безпілотників. Внаслідок обстрілу одного з об'єктів інфраструктури сталася пожежа. На щастя, не має загиблих або поранених осіб..

Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Увечері 30 грудня на території Київської області двічі спрацьовували повітряні тривоги у зв'язку із запуском Росією безпілотників типу "шахед". Ці події вимагали активізації підрозділів протиповітряної оборони в регіоні. За інформацією, у результаті падіння уламків дронів на одному з об'єктів критичної інфраструктури спалахнула пожежа на відкритій території. Але швидка реакція дозволила оперативно її локалізувати та загасити.

За попередніми відомостями, атака безпілотників "Shahed" не призвела до руйнування житлових будинків в області, і немає повідомлень про жертви чи поранених. Спеціальні оперативні групи продовжують збирати інформацію про можливі наслідки цієї атаки.

Очільник КОВА закликає жителів регіону не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Навіть напередодні Нового року ворог продовжує здійснювати терористичні атаки. Під час сигналу повітряної тривоги важливо бути у безпечному місці. Ставтеся до цього відповідально. Не втрачайте пильності, — зазначив Руслан Кравченко.

У Повітряних силах оголосили, що під час нічних подій 31 грудня 2023 року, російські війська здійснили атаку на територію України, випустивши 49 ударних безпілотників моделі "Shahed" та шість ракет С-300. Сили протиповітряної оборони змогли збити 21 безпілотник "Shahed" в ході цих подій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися