На Оболоні завершують будівництво парку біля озера (ВІДЕО)

Які роботи вже виконали в зоні відпочинку

В Оболонському районі Києва триває будівництво парку на Йорданському озері. Відео зони відпочинку оприлюднила громадська активістка Аннабелла Морина, передають "Коментарі".

За її словами, підрядник працював у парку до 30 грудня 2023 року та встиг завершити низку робіт з благоустрою зони відпочинку. Те, що зроблено — зроблено якісно та із минулими будівельниками взагалі незрівнянно, вважає громадська активістка Аннабелла Морина. Підрядником на цих роботах було ТОВ "Укрглобалбуд".

Підрядник наразі встиг завершити в парку на Йорданському озері такі роботи:

·       верхня променада, включно з велосипедною доріжкою, крім невеликої ділянки біля гаражів зі сторони Оболонського проспекту, бо там ще потрібен з'їзд вниз;

·       сходинки, пандус та набережна напроти Йорданська, 1;

·       нижня екодоріжка напроти Йорданська, 5;

·       пандус біля Йорданська, 9 є;

·       благоустрій схилів: очищення та чернозем;

·       закладені труби під освітлення та полив.

В зоні відпочинку не встигли завершити нижню екодоріжку. Облаштування дерев'яного покриття на габіонах на набережній громадська активістка вважає проколом менеджерів КО "Київзеленбуд", оскільки при зміні проєктних рішень вони не внесли дерево в замовлення, потім пообіцяли купити дерево за "інвесторські" і не зробили цього. Аннабелла Морина звернулась щодо цього до гендиректора підприємства, оскільки це питання безпеки дітей. Її запевнили, що усе зроблять.

"Вже проведені роботи і, зокрема, завезений на схили чернозем нададуть змогу нашому КП УЗН Оболонського району весною висадити на них траву, квіти. Вже буде дуже гарно", — поділилась особистими враженнями громадська активістка Аннабелла Морина.

Дивіться також відео, як виглядає відновлений шлюз на річці Почайна з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

2 січня 2024, 22:17

Не тротуарная плитка, так чернозем. Да здравствует распил! А дроны - то таке...

128-ма

2 січня 2024, 22:13

Єпав би вас чорт разом із кобзоном , за ваші парки і бруківки...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися