У Києві перекриють рух біля Ботсаду: подробиці

Столична влада тимчасово обмежить рух транспорту в Печерському районі Києва біля території Національного ботанічного саду імені Гришка. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що рух буде частково перекрито на вулиці Тімірязєвська. Обмеження діятиме з 9:00 до 19:00 5 червня. Дорожники завершують роботи по середньому ремонту покриття. Асфальт оновлюють на ділянці між вулицями Омелютінська і будинком №42.

5 червня заплановані роботи з облаштування верхнього шару покриття. Роботи будуть виконані при сприятливих погодних умовах. Під час проведення робіт рух на згаданій частині вулиці буде перекрито.

Об'їхати ділянку проведення ремонтних робіт можна буде через вулицю Звіринецька. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі незручності.

Нагадаємо, що в центрі столиці тимчасово обмежать рух на вулицях Костьольна і Трьохсвятительська через проведення робіт по середньому ремонту дорожнього покриття.  

Дорожники повідомили, що на вищезазначених вулицях в історичному центрі столиці буде частково обмежено рух транспорту з 5 по 27 червня. Комунальники розпочнуть роботи по середньому ремонту дорожнього покриття на вулиці Костьольна, яку будуть оновлювати від вулиці Михайлівській до будинку №8.

Також роботи по середньому ремонту дороги стартують на сусідній вулиці Трьохсвятительська, де будуть оновлювати покриття від вулиці Костьольна до будинку №11. Роботи планують виконувати комплексно, щоб двічі не обмежувати рух. Під час ремонту рух буде обмежуватися частково.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися