У ДТЕК зробили важливу заяву про відключення світла у Київській області: деталі

В енергетичній компанії ДТЕК зробили важливу заяву про відключення електроенергії в українській столиці та на території Київської області

В енергетичній компанії ДТЕК зробили важливу заяву про відключення електроенергії в українській столиці та на території Київської області. Про це стало відомо із коментаря, який дав генеральний директор компанії Дмитро Сахарук в ефірі національного телемарафону.

За його словами, ще з квітня 2023 року ДТЕК готувався до можливих атак на енергосистему взимку і тому було підготовлено додаткові запчастини для швидкого ремонту енергооб'єктів.

Він зазначив, що спочатку енергетики загоюють мережі за резервними схемами, де це можливо, щоб швидко повернути світло. А потім ремонтують обладнання, щоб забезпечити надійність електроживлення.

Також компанія працювала над плановими та аварійними ремонтами енергоблоків ТЕС, підготовкою бригад та обладнання замість пошкодженого.

"Гарний приклад, коли протягом буквально кількох годин було відновлення електроживлення у столиці та Київській області через те, що були готові бригади, були готові запасні частини і всі спрацювали на відмінно, тому що був досвід минулого року", - сказав Сахарук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


василий

6 січня 2024, 14:39

сети не "заживляют", а запитывают

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися