У Київській області на трасах кардинально змінили проїзд: подробиці

У Броварах на території Київської області кардинально змінили проїзд транспорту — йдеться про встановлення камер спостереження на об'їзній дорозі

У Броварах на території Київської області кардинально змінили проїзд транспорту – йдеться про встановлення камер спостереження на об'їзній дорозі. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні виконавчого комітету Броварської міської ради.

Відомо, що чиновники ухвалили рішення щодо запровадження місцевої мережі приладів фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі.

Камери встановлені ще два місяці тому на ділянці дороги М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, а саме на Об'їзній дорозі неподалік перехрестя з вулицею Броварської сотні:

— одна камера фіксує рух у бік Чернігова, інша – спрямована на шлях до Києва.

Оскільки це дорога обласного значення, ухвалення рішення виконкомом є суто технічним, проте корисним для суспільства, оскільки після його ухвалення 10% від суми штрафів, які фіксуватимуться на цій ділянці дороги, надходитимуть до місцевого бюджету.

Ця ділянка траси М-01 лежить в адміністративних межах міста, тож швидкісний режим там становить 50 км/год.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

6 січня 2024, 14:12

Це щоб кацапськi хакери могли онлайн вiдслiдковувати перемiщення ВСУ???????

Микола

5 січня 2024, 21:10

А разве у них есть ум.дятлы сами себе вредите ненажретесь а жызнь людей вас не интересует. Надолго народа нехватки.

Степан

5 січня 2024, 19:30

А ви захистили їх від каzапський хакерів, чи ФСБшники сутками будуть моніторити дорогу з Києва? Заробітки 10% можуть вилитись у непоправні втрати. Можливо пора думати головою, а не дупою?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися