У метро Києва зафіксували нові пошкодження: подробиці (Фото)

В українській столиці помітили ушкодження на станції київського метрополітену "Святошин"

В українській столиці помітили пошкодження на станції київського метрополітену "Святошин" - на ній після нещодавнього ремонту відпадає плитка. Про це стало відомо із повідомлень, які публікують місцеві паблики у соціальних мережах.

Відомо, що у переході станції метро після нещодавнього ремонту відпадає тактильна плитка.

"Нещодавній капітальний ремонт станції метро Святошин тримається виключно на скотчі", - пишуть у соцмережах .

Наразі пошкоджені частини закрили вагонкою — 24 лютого 2018 року за проектом архітектора Андрія Юхновського розпочався капітальний ремонт станції. 2019 року його закінчили. На станції повністю оновили платформу, приміщення та вестибюль, встановили нову вхідну групу та нове металеве панно замість оригінального. Також станцію обладнали для людей з інвалідністю — встановили 3 ліфти та 2 витяги, смуги з тактильною плиткою.

Нагадаємо, що у Фастівській громаді на території Київської області діє безкоштовне соціальне таксі – скористатися послугою можуть маломобільні громадяни. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

За словами чиновників, слуга надається в межах Фастівської міської територіальної громади не більше трьох разів на місяць. Користуватися транспортною послугою можуть люди з інвалідністю, в т.ч. діти, особи з вадами опорно-рухового апарату, військовослужбовці та інші соціально вразливі категорії населення. Перевезення не здійснюється до магазинів та ринків, інших закладів та установ з метою вирішення побутових питань. Соціальне таксі може використовуватись для транспортування до лікарні, реабілітаційного центру, ЦНАП тощо. Скористатися послугами соціального таксі можна у робочі дні: з понеділка по п'ятницю, з 08.00 до 17.00, крім офіційних святкових та неробочих днів. Для отримання транспортної послуги одержувачу або довіреній особі необхідно звернутися до Фастівського міського терцентру (вул. Героїв Чорнобиля, 13). Деталі за телефоном: (04565) 5-14-56, 0731816044.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


копитін

5 січня 2024, 09:48

наразі в дурнів на заразі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися