Київщина передала велику партію машин військовим (ВІДЕО)

Що це за техніка

Київська обласна військова адміністрація спільно з місцевими громадами передала групі українських бійців, що беруть участь у бойових діях на сході України, партію автомобілів.

Про це повідомляє у Facebook голова КОВА Руслан Кравченко.

Так відправили чергову партію машин військовим 72 окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців. Зазначається, що на передову вже доставили три вантажівки КрАЗ, автокран, екскаватор і мікроавтобус. Отримали українські військовослужбовці і велику партію хімічних грілок та інші необхідні речі.

Техніка — це те, чого завжди бракує нашим захисникам. Дякую громадам та районам Київщини за постійну підтримку наших військових. А героям вдячність за надійний захист, — сказав Кравченко.

Раніше Київська обласна військова адміністрація передала дві вантажівки MAN та 500 FPV дронів 72-й окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців. Також громада міста Біла Церква передала ще 50 безпілотників.

В адміністрації нагадали, що бійці цієї бригади з перших днів повномасштабного вторгнення стоять на захисті України та її незалежності. У початковий період війни вони завадили російським окупантам захопити Київщину та столицю, брали участь у складних боях за Ірпінь, Мощун, Гостомель та Бучу. З літа 2022 року ці бійці активно беруть участь у боях проти російських військ на Донеччині.


"Коментарі" писали, що під час обстрілу Києва російська ракета влучила в один з лікувальних закладів столиці, де проходять реабілітацію поранені та травмовані українські військові.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися