У Києві розпочало роботу безкоштовне таксі: хто може користуватися

Щоб замовити поїздку, треба залишити заявку

Ветерани і ветеранки, обмежені у пересуванні можуть замовити безкоштовне таксі для поїздок по Києву.

Про це повідомила Еліна Слободянюк.

Мета - забезпечити нашим захисникам і захисницям можливість зручно та безпечно діставатись до медичних закладів, реабілітаційних центрів та інших місць, де вони отримують допомогу та підтримку. Перевезення здійснює автомобіль Volksvagen Caravella, адаптований та обладнаний спецпідйомником для забезпечення входу та виходу для людей на візках. Авто має широкий та комфортний салон.

Як замовити

Щоб замовити поїздку, ветеран або його близька особа має залишити заявку. Замовлення у чат-бот: @golubi_miry_bot. Або за телефоном: (099)397-62-82

Це, поки що, єдине авто пристосоване для комфортного перевезення хлопців на колісних кріслах. Замовляти поїздку варто заздалегідь. Ветеран, або його близька особа залишає заявку, і з ними зв’яжуться, щоб уточнити деталі поїздки, - йдеться в повідомленні. 

"Коментарі" писали, що Київська обласна військова адміністрація спільно з місцевими громадами передала групі українських бійців, що беруть участь у бойових діях на сході України, партію автомобілів.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Максим

7 січня 2024, 14:11

Краще заплатити за таксі і бути здоровим, чим віддати за так звану державу здоровья і решту життя принижуватися, що б наприклад замовити таксі і чекати хз скільки те таксі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися