На Київщині взялися за аварійні ліфти

Модернізація ліфтів старого житлового фонду триває повільно

У Ірпінській громаді триває процес модернізації аварійних ліфтів. Напередодні Нового року було проведено модернізацію двох ліфтів одразу у двох будинках, розташованих на вулицях: Ярославська, 14 та Заріфи Алієвої, 61.

Про це повідомляє Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Як зазначає міський голова, у нових ліфтах є система автоматичної евакуації. У разі, якщо у будинку відключиться електроенергія, кабіна плавно доправить пасажира на найближчий поверх і двері відчиняться. Крім того, на кнопки виклику нанесено шрифт Брайля та працює звукове підтвердження натискання, щоб людям з порушенням зору було зручніше користуватися панеллю.

На жаль, модернізація ліфтів старого житлового фонду у нашій громаді триває повільніше, ніж ми потребуємо. Та попри брак коштів протягом 7 років нам вдалося замінити вже 17 ліфтів! Кожні чотири місяці наші комунальники проводять плановий техогляд кожного ліфта та контролюють справність усіх елементів, – додав Олександр Маркушин.

"Коментарі" писали, що на Київщині почався ремонт пошкоджених після останніх ракетних обстрілів багатоповерхових будинків.




Джерело: https://t.me/markushyn/5991


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися