Стало відомо скільки заробляють поліцейські Київщини

Поліція шукає кандидатів

Поліція Київщини запрошує до команди поліцейських офіцерів громад. Наразі у області відкритий конкурс на посади поліцейських офіцерів, які дбатимуть про безпеку територіальних громад. 

Про це повідомляє поліція Київської області. 

На офіцерській посаді поліцейські отримують службовий автомобіль та приміщення. Також обіцяють повне екіпірування; планшет (отримувати завдання і вести звітність офіцери будуть в електронному вигляді); заробітну плату від 23 000 гривень та соціальне забезпечення згідно з діючим законодавством.

Як обирають поліцейських

Серед усіх, хто заповнить анкету, проведуть два етапи відбору. На першому – тестуванні – оцінюватимуть загальні навички кандидатів (рівень логічного та аналітичного мислення), знання законодавства. Також кандидати пройдуть тест на інтегративність. На другому – спеціальна комісія з представників НПУ та представників громад проведе з кандидатами особисті інтерв’ю. 

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Київському метрополітені назвали зарплати співробітників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися